oversluiten door de komst van een baby

Door oversluiten € 500, 25%, per maand besparen en je krediet aflossen.

In de crisis lieten mijn klanten een mooie vrijstaande villa bouwen. Helaas kregen ze bij de verkoop van hun toenmalige woning niet de prijs van hun volledige hypotheek terug. Daarnaast vielen de kosten van de bouw van de nieuwe woning wat hoger uit dan verwacht was. Hierdoor konden ze niet alles konden financieren met een hypotheek. Ze hebben een krediet afgesloten om de rest te financieren. Aan mij werd de vraag gesteld of overluiten voor hun interessant is.

Inmiddels hebben ze een kindje gekregen waar ze heel blij mee zijn. Het het netto besteedbaar inkomen is daardoor wel lager en het was al lastig om iedere maand rond te komen.

Inmiddels is de woning flink in waarde gestegen. Mijn klanten hebben ook promotie gemaakt  waardoor ze meer zijn gaan verdienen. Ondanks een flinke boeterente heb ik voor mijn klanten de hypotheek kunnen oversluiten. Hierdoor hebben ze € 500 per maand lagere maandlasten. De boeterente en de financieringskosten hebben ze mee kunnen financieren. Het krediet is afgelost.